Loading...
Nyní od 600Kč DOPRAVA ZDARMA! ×

0
Loading
Košík je prázdný
Kategorie

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů
Zpracovávání osobních údajů


Společnost ECC Finance s.r.o. , se sídlem Lešetice 69, 262 31 IČO: 24738085, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 170196 (dále jen „ECC“) , zpracovává v případě vaší poptávky služeb či zaměstnání ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  •     jméno a příjmení
  •     adresu, emailovou adresu
  •     text zprávy
  •     rok narození

Důvody ke zpracování osobních údajů

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou společností Smartim, s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a ECC, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem Společnost ECC Finance s.r.o. , se sídlem Lešetice 69, 262 31 IČO: 24738085, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 170196 . Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i  další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce https://www.zapisnicekmamy.cz/cms/2014-cookies
Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  •     požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  •     požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  •     vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  •     požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  •     v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.